Creative Sight
Inspektion handler om præcision og ikke mindst godt know-how

 

Creative Sight har stor erfaring med forskelligartede inspektions opgaver. Vi tilbyder bl.a. inspektioner af:
vindmøller, master, tagrender, bygninger, skibe og broer. Vi har udviklet en helt speciel soft- & hardware, der kan registrere præcis hvor skaden er lokaliseret. De nøjagtige afstands mål bliver automatisk inkorporeret på et foto fra skadestedet. Kontakt os, hvis I ønsker yderligere information om vores ydelser inden for inspektion.

 

[unex_ce_button id="content_eyz85etia,column_content_k79rs7vjh" button_text_color="#ffffff" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="4" button_bg_color="" button_padding="10px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0" button_text_hover_color="#1dbd69" button_text_spacing_hover="4" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="" button_link="bm@creativesight.eu" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS[/ce_button]

Vi arbejder løbende på at optimere og effektivisere vores inspektionsløsniger. Det gør vi blandt andet ved at samarbejde med de førende forskningsinstituter og dataspecialister i landet. Vi har netop modtaget støtte til at udvikle software og drone, der på sigt skal muliggør en 100% automatisk inspektionsløsning af skibe.