Creative Sight
Inspektion handler om præcision og ikke mindst godt know-how

 

Creative Sight har stor erfaring med forskelligartede inspektions opgaver. Vi laver inspektioner af bl. a.: Vindmøller, maste, tagrender, bygninger og broer. Vi har udviklet en helt speciel soft- & hardware, der kan registrere præcis hvor skaden er lokaliseret. De nøjagtige afstands mål bliver automatisk inkorporeret på et foto fra skadestedet. Kontakt os, hvis I ønsker yderligere information om vores ydelser inden for inspektion.

 

[unex_ce_button id="content_eyz85etia,column_content_k79rs7vjh" button_text_color="#ffffff" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="4" button_bg_color="" button_padding="10px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0" button_text_hover_color="#1dbd69" button_text_spacing_hover="4" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="" button_link="http://www.creativesight.eu/profil/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]VIL DU VIDE MERE?[/ce_button]

Vi arbejder løbende på at optimere og effektivisere inspektion af vindmøller. Det gør vi blandt andet ved at samarbejde med de førende forskningsinstituter og dataspecialister i landet. Vi har i øjeblikket et større projekt igang som vi glæder os til at fortælle mere om i 2017.