CreativeSight - ét af de førende dronefirmaer i Danmark med speciale indenfor inspektion, termografi og video.

Kontakt venligst:

info@creativesight.eu
+45 6168 6021

Hvad gør vi for jer?
Creative Sight er en drone konsulent virksomhed, der finder løsninger på komplekse opgaver for både små og store virksomheder. Vores speciale er inspektion og termografi for energiselskaber og byggepladser samt videomateriale til både film og kommercielle reklamer. Hvis din forretning, dit marked, din organisation, din målgruppe eller din problemstilling er en udfordring af typen, der kalder på alt andet end en standardløsning. så skal du overveje at ringe til os.

Vores mission 
Vi planlægger altid grundigt før vi går i luften. Hvilket udstyr skal der anvendes? Hvilke muligheder giver lokationen? Kendskab til virksomheden, produktet, projektet eller problemet, er også væsentligt i forhold til hvordan den endelige løsning skal renderes. Når det er sagt, så er vi også altid klar til en uforpligtende snak – og det er aldrig kedeligt. Vi kan mødes på telefonen, på mail, på skype, på sociale medier, hos os eller hos jer.

Medarbejdere
Oppe i skyerne og helt nede på jorden er den bedste beskrivelse af Creative Sight. Virksomheden består af iværksætterne Sebastian Duus, Henrik Beck og Benjamin Mejnertz. De deler alle sammen en stor passion for avanceret drone teknologi , og evnerne til at styre dem i den rigtige retning. 

CS_ProfileCS_Profile

Første møde er altid gratis og aldrig kedeligt. Vi kan mødes på telefonen, på mail, på skype, på sociale medier, hos os eller hos jer.

Kontakt venligst :

info@creativesight.eu
+45 6168 6021 

 

Sebastian Duus
Pilot & partner, Aarhus

sd@creativesight.eu
+45 2818 0581 

Benjamin Mejnertz
Pilot & partner, København

bm@creativesight.eu
+45 6168 6021