Creative Sight
- ét af de førende dronefirmaer i Danmark med speciale indenfor termografi.
 

Dronen er meget velegnet til at termografere bygninger med, da I dermed har mulighed for at se tagene og facaderne på boligblokke og højhuse. Vi kan hjælpe med fjernvarme-lækager, energioptimering, af bygninger, fejlsøgning på el anlæg, og sidste nyt er fejlsøgning af solfangeranlæg. Vi laver en udførlig rapport, som I straks kan handle ud fra. Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information om vores ydelser inden for termografi.

 

[unex_ce_button id="content_eyz85etia,column_content_k79rs7vjh" button_text_color="#ffffff" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="4" button_bg_color="" button_padding="10px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0" button_text_hover_color="#fd9626" button_text_spacing_hover="4" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="" button_link="http://www.creativesight.eu/work/termografi/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]VIL DU VIDE MERE?[/ce_button]

Creativesight har sammen med Bl-termografi udviklet et software til at importere & sammensætte termiske billeder direkte ind i et GIS kort.
På den måde har man sammen med et termisk billede, et originalt let genkendeligt luftbillede af hele ledningsnettet i byen.
Med denne nye smarte måde bliver det nu muligt at få kortlagt en hel by's ledningsnet med termisk billeder sat sammen med et GIS-kort.

Det helt unikke ved samarbejdet med Bl-termografi er: At vi er i stand til - som de eneste i landet - at kunne vurdere og kategorisere skader ud fra et fagligt kendskab.