Creative Sight
Vi samarbejder med landets førende termografi specialister
 

Droner er velegnet til at termografere bygninger med, da I dermed har mulighed for at se tagene og facaderne på boligblokke og højhuse. Vi kan hjælpe med fjernvarme-lækager, energioptimering, af bygninger, fejlsøgning på el anlæg solfangeranlæg. Vi laver en udførlig rapport, som I straks kan handle ud fra. Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information om vores ydelser inden for termografi.

 

[unex_ce_button id="content_eyz85etia,column_content_k79rs7vjh" button_text_color="#ffffff" button_font="regular" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="4" button_bg_color="" button_padding="10px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0" button_text_hover_color="#fd9626" button_text_spacing_hover="4" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="" button_link="bm@creativesight.eu" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]KONTAKT OS[/ce_button]

BL-termografi

Vi har sammen med Bl-termografi udviklet et software til at importere & sammensætte termiske billeder direkte ind i et GIS kort. Det helt unikke ved samarbejdet med Bl-termografi er: At vi er i stand til - som de eneste i landet - at kunne vurdere og kategorisere skader ud fra et fagligt kendskab.

Download faktaark